Com reservar?

Sense avals - Sense nòmines - Pagament segur

1. Troba el teu allotjament

Filtra i selecciona com vulguis: per ciutat, barri, dates en què estàs interessat, per tipus d'allotjament, per nombre de persones que voleu allotjar-vos junts. Veuràs un llistat de tots els allotjaments disponibles i on s'ubiquen al mapa. Consulta les fotos, mira la ubicació, el transport públic i els serveis. Ja tens tota la informació per decidir!

2. Reserva online

Ja has vist l’allotjament que t’agradaria reservar. Bingo. Ara arriba el moment de registrar-te a bcuhousing.cat. Crea el teu compte i podràs fer la reserva. La teva sol·licitud de lloguer quedarà bloquejada. BCU Housing hi és per facilitar la comunicació entre el propietari i tu, com a futur llogater.

3. Confirmació

Rebràs el correu electrònic per completar la teva matrícula en dos dies laborables. Perquè la reserva sigui ferma hauràs de completar tots els camps d'informació que t'identifiquen i assegurar que la reserva va al teu nom e inclou el teu DNI o passaport, les dades de contacte, pujar la còpia de la teva matrícula universitària, la signatura digital del contracte i dels termes i condicions.

4. Benvingut

Ja tens allotjament! I ens prepararem per rebre't. Quinze dies abans de la teva arribada contactarem amb tu per organitzar els darrers detalls, check-in i entrega de claus.